Solenergi för olika typer av fastigheter

Solenergi överallt

Rexel Energy Solutions har kunskapen och erfarenheten att hjälpa dig med alla typer av solpanelsinstallationer. Vi samarbetar med och är behjälpliga för fastighetsägare, hyresvärdar, arkitekter, fastighetsförvaltare, företag, samhällsutvecklare och byggföretag. Och mycket mer.

Kommersiella fastigheter

För kommersiella fastigheter finns flera fördelar med att installera en solenergianläggning. Inte bara bidrar det till en tydligare miljöprofil, det kan även vara en riktigt lönsam investering. Med egen produktion säkerställer ni till viss del energikostnaden för fastigheten.

Nybyggnation

I samband med nybyggnation finns alla anledningar att även installera solpaneler. Moderna hus är väl isolerade och byggda enligt dagens energiklassade byggnormer. Troligen är installationskostnaden för solpanelerna moderata i den totala byggkostnaden men kan leda till att byggnaden endast behöver köpa ett minimum av el från marknaden.

Installation av solpaneler

Offentlig Sektor

Efterfrågan på solenergi ökar stadigt inom offentlig sektor. Vi har stor erfarenhet från installationer för till exempel skolor, sjukvård, myndighetsbyggnader med mera som vill minska sin koldioxidbelastning och uppnå allt tydligare miljömål.
 

Dags att installera solpaneler?

Innan du går vidare med solcellsinstallationen vill du känna dig trygg med och veta att anläggningen verkligen producerar den elektricitet som installatörens beräkningar visat. Under 2016 lanserar Rexel Energy Solutions sin nya och helt unika tjänst Energeasy Solar. Med hjälp av Energeasy Solar kan du inte bara få svar på alla dina installationsfrågor, utan även beräkna och simulera produktionen efter just dina förhållanden. Via Energeasy Solar kan du komma i kontakt med Rexels nätverk av solspecialister och installatörer som kan hjälpa dig vidare med installationen. Och, dessutom kommer du via Energeasy Solar kunna få tillgång till en helt unik produktionsgaranti som kan få dig att sova tryggt om nätterna, med vetskapen att din anläggning levererar vad vi lovat.