Om Rexel

Rexel är en av världens ledande aktörer inom distribution av elmaterial med verksamhet i 38 länder. Vi har tagit täten i vår bransch när det gäller att bidra till ökad medvetenhet om energieffektiva produkter och lösningar. Rexel Energy Solutions är en del i vår verksamhet där vi arbetar med att utveckla affärer inom områden som till exempel solenergi, laddsystem för bilar, energieffektiv belysning, fastighetsmätning etc. När du väljer att handla av oss kan du lita på att du samarbetar med ett stabilt företag med hög kompetens och ledande produktleverantörer. Vår webbshop vänder sig till dig som arbetar professionellt med solenergi och energieffektivisering mot alla typer av slutkunder. Här hittar du kvalitetsprodukter från ledande tillverkare av solpaneler, växelriktare, montagematerial, tillbehör etc.

Hög service och snabba leveranser

Vår prissättning är konkurrenskraftig och villkoren för leveranser är tydliga och enkla. Uppbackad av en ledande global distributör av elmaterial kan du vara säker på att när du väljer Rexel Energy Solutions kommer du att få hög service, oöverträffad lagertillgänglighet och kvalitet till rätt pris.

Kontakta oss med dina frågor

Om du har några frågor om Rexel Energy Solutions webbshop, din order eller en produkt som du inte kan hitta är du välkommen att kontakta oss.

Rexel Energy Solutions är en del av Rexel Sverige och Rexel Group

Rexel, en global ledare inom distribution av elmaterial arbetar mot många slutkundsmarknader, till exempel: industri, offentlig verksamhet, elnätsbolag, elinstallatörer, fastighetsägare.

Rexel Group är verksam i 38 länder med ett nätverk av cirka 2100 försäljningsställen och fler än 28000 medarbetare.

Mer information om Rexel hittar du på hemsidan. www.rexel.com eller www.rexel.se

Kvalitetsprodukter och marknadsanpassade priser, för dig som arbetar professionellt med förnybar energi.